sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Een afvoergoot in uw badkamer plaatsen biedt veel voordelen

Als u een afvoergoot in uw badkamer gaat plaatsen, ervaart u direct de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Vooral wanneer u ervoor kiest om een drain te plaatsen van SBN Bouw. Waarom? Omdat wij een uitgebreid productassortiment hebben met een uitgelezen prijs-kwaliteitverhouding. De douchedrains voor in badkamers zijn hier een uitgelezen voorbeeld van. En hoewel wij in Noord-Brabant gevestigd zijn, bezorgen wij overal in Nederland onze scherp geprijsde drains die u in uw douchruimte kunt monteren. Kortom, als u een voordelige douchedrain voor uw badkamer wilt bestellen dan bent u bij SBN Bouw aan het enige en juiste adres.

Bel: 040-2839808 Contact

Waarom een afvoergoot in uw badkamer plaatsen zo verstandig is

Vrijwel iedereen is bekend met het traditionele doucheputje. Dit putje is een mooi voorbeeld van een eenvoudig systeem dat onder meer gebruikt wordt in douchebakken. Zoekt u echter een stijlvol alternatief voor douchebakken – een inloopdouche bijvoorbeeld of een doorlopende tegelvloer – dan zijn douchegootjes een uitstekende keuze. Bovendien is een douchegoot in vochtige ruimtes ideaal voor een optimale afwatering. De goot zelf is vervaardigd uit kunststof en heeft doorgaans een roestvrijstalen rooster. Dit rooster kan altijd op exact dezelfde hoogte worden geplaatst als de vloer. Dit zorgt ervoor dat obstakels kansloos zijn en water altijd de drain van een vochtige ruimte inloopt. Ideaal dus.

Gespecialiseerd in afwateringstechnieken

Een ander voordeel van afvoergootjes met roestvrijstalen roosters is dat zeepresten en vuil zich niet of nauwelijks aan het materiaal hechten. Bij SBN Bouw zijn de producten altijd van hoogwaardige kwaliteit. Daarin zijn wij gespecialiseerd, evenals in de afwerking zoals afwateringstechnieken. Als u dus besluit om onze afvoergoot in uw badkamer te plaatsen kunt u ons altijd om advies vragen voor de meest ideale installatie. We houden vanzelfsprekend rekening met uw stijlwensen en we geven tips over hoe u met zo weinig mogelijk snijwerk in uw tegelvloer het beste resultaat bereikt. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent?

Geschikt voor diverse toepassingen

U kunt een drain uit ons assortiment in uw douche plaatsen, maar deze is eveneens uitermate geschikt om natte ruimtes mee af te bakenen. Bij SBN Bouw vindt u hiervoor altijd de perfect bijpassende goot. Onze goten zijn voor zowel renovatiedoeleinden als nieuwbouwprojecten geschikt. Daarnaast bieden wij u eveneens een ruime en kwalitatief goede keuze aan afvoergoten voor op uw terras of in de tuin. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten of als u een andere vraag heeft.