Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Afvoergoot voor tuin en terras

Zoekt u een afvoergoot voor uw tuin en terras van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal voor jarenlang "afwatering" plezier? Dan bent u bij SBN Bouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogstaande drains om te plaatsen in tuinen en terrassen. Met meer dan 45 jaar ervaring en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding weten wij als geen ander welke kwaliteitsmaterialen nodig zijn om de waterafvoer van uw tuin optimaal te regelen. En ook als u op uw terras een drain wilt monteren kunt u uitstekend bij ons terecht. Het bestellen van een scherp geprijsde afvoergoot voor tuinen en terrassen gaat bij ons heel eenvoudig online en wij bezorgen deze vervolgens op elke gewenste locatie in Nederland.

Bel: 040-2839808 Contact

Met onze afvoergoot voor tuin en terras voorkomt u wateroverlast

Uiteraard wil men in tuinen van water gebruik kunnen maken. Voor het gazon, het bewateren van bloemen en planten maar ook om bijvoorbeeld de vijver mee (bij) te vullen. Waar echter niemand op zit te wachten is wateroverlast. Terrassen zijn immers bedoeld om lekker op te genieten en niet om wateroverlast weg te werken na een intense regenbui. Daar komt nog eens bij, dat steeds meer gemeenten in Nederland graag willen dat u zelf voor regenwateropvang zorgt en het op de juiste manier weer gebruiken. Onze hoogwaardige kwaliteit afvoergootjes bieden u hierbij de ideale oplossing. Een oplossing die niet alleen duurzaam is maar ook stijlvol vormgegeven zodat deze perfect past binnen uw tuin- en terrasbeleving.

Optimaal drainagesysteem

Dankzij onze afvoergoot voor uw tuin en terras behoort wateroverlast voorgoed tot het verleden. Op het moment dat er in een korte tijd veel regen valt of als het een periode langdurig regent, kunnen zowel tuinen als terrassen dit niet of nauwelijks aan. Vaak ontstaan er plassen en het regenwater blijft ook op andere plekken soms lang staan. Door voor een drain van SBN Bouw te kiezen is dat geen enkel probleem meer. Kies er bijvoorbeeld voor om een drain in uw oprit met uw tuin- en/of terrasgoot te combineren waardoor een optimaal drainagesysteem ontstaat. Het water vloeit weg na de regenval waardoor een nieuwe bui geen overlast meer veroorzaakt. Ook voorkomt u zo dat er schade ontstaat aan uw terrasmeubelen.

Ideaal voor het laten leeglopen van vijvers en zwembadjes

Naast het voorkomen van wateroverlast, kunt u met een drainagesysteem ook heel eenvoudig uw vijver leeg laten lopen. Het water loopt immers via de afvoergoot naar het riool of opvangbassin. Nadat u uw vijver eenvoudig geleegd en gereinigd heeft, kunt u deze binnen een mum van tijd weer opnieuw vullen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om het zwembadje van uw kind snel leeg te laten lopen na intensief gebruik. Vooral in de zomerperiode is het regelmatig verversen van het water zeer wenselijk.