sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Beton systeem bouwbedrijf in Noord-Brabant voor betonbouw in en om uw tuin. Van betonnen berging tot garage

Opslagruimte in of om uw tuin kunt u nooit genoeg hebben. Heeft u weleens gedacht aan een betonnen berging of loods? Als beton systeem bouwbedrijf kunt u bij ons terecht voor het laten maken van grote opslagruimten, maar ook voor kleine bergingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een specialist in beton hout combinatiebouw? Op allerlei manieren kunnen onze ervaren betonbouwers u van dienst zijn. In onze showroom in Nuenen, provincie Noord-Brabant, kunt u op afspraak op uw gemak bekijken wat er mogelijk is. Wist u al dat u ook in onze online shop veel van onze producten kunt bestellen? Surf snel verder en bekijk de mogelijkheden.

Bel: 040-2839808 Contact

Beton systeem bouwbedrijf in Noord-Brabant

Gaat uw voorkeur uit naar een betonnen garage? Of het nu voor het onderbrengen van uw auto of voor het gebruik als werk- of opslagruimte is, ons beton systeem bouwbedrijf heeft zich aan de moderne behoeften aangepast. Een garage kan als prefab model worden gekocht compleet met wanden, dak, vloer uit een stuk en met dakbedekking. Wij leveren en monteren onze producten niet alleen in Noord-Brabant, want na ruim 50 jaar in het vak is heel Nederland ons werkgebied geworden.

Prefabricage is een modern proces binnen ons bouwbedrijf waar in onze eigen werkplaats van materialen elementen gemaakt worden, geschikt om in korte tijd een product zoals een garage of berging te bouwen. Bij nog maar weinig betonsysteem bouw bedrijven in Noord-Brabant kunt u zo’n product online bestellen. Wij zijn dan ook geen trendvolger, maar hopelijk een trendsetter.

Betonnen garage, berging of loods online kopen

Het valt niet te ontkennen, dat prefab steeds meer terrein wint. Vooral vanwege het gemak en de tijdsbesparing die het oplevert. In plaats van dat er dagenlang allerlei bouwprocessen bij u thuis plaatsvinden, kunnen wij nu binnen 1 dag voor u een kant-en-klare opslagruimte creëren. Waar u wilt, op voorwaarde dat er een goede fundering aanwezig is. Gemakshalve geven wij u een beknopt overzicht van onze betonnen producten die u ook online kunt kopen.

 • Garages
 • Carports
 • Schuttingen
 • Tuinbergingen
 • Tuinhuisjes
 • Loodsen
 • Atelier
 • Berging
 • Tiny House
 • Diverse andere opslagruimtes

Betonnen producten van hoge kwaliteit

Ons beton systeem bouwbedrijf in Noord-Brabant levert uitsluitend betonnen producten van hoge kwaliteit. Heeft u een groot stuk terrein en wilt u daar een betonnen loods op laten plaatsen? U kunt bij ons onder meer een prachtige dubbelwandige systeembouw loods van beton online bestellen. Hierbij kunt u voor de afwerking ook nog kiezen voor een houtmotief of steenmotief. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk. De loods is grijs aan de binnenzijde en aan de buitenzijde fraai afgewerkt in, indien gewenst, hout steen motief. Een plaatje om te zien met natuurlijk ontzettend veel opslagruimte. Het dak bestaat uit 4 delen, gemaakt van polyester en het zadeldak bestaat uit zwart gesatineerde golfplaten.

Duurzame beton hout combinatiebouw met KOMO-keurmerk

Een van onze andere opties is een garage/ loods van beton en hout. Deze manier van combinatiebouw is duurzaam en zorgt ervoor manier dat er een natuurlijke eenheid is. Al het houtwerk draagt het KOMO-keurmerk. Het keurmerk garandeert kwaliteit zoals wij beloven, want met zoveel jaar ervaring zijn wij inmiddels specialist in binnen ons vakgebied.

Op zoek naar een beton systeem bouwbedrijf in Noord-Brabant?

Ons beton systeem bouwbedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Oss
 • Tilburg
 • Nuenen