Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Wij verkopen betoncoating voor garages, bergingen en tuinhuisjes 2024

Betoncoating is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, maar is uiteraard speciaal ontwikkeld voor de toepassing op een ondergrond van beton. Een uitstekende afwerking voor onder meer garages, bergingen en tuinhuizen. U kunt betoncoating het beste aanbrengen op een schone stof- en vetvrije vloer voor een goed resultaat. Hiermee creëert u een mooie, veilige en beschermende vloer voor jarenlang loopplezier. Als specialist in duurzame producten voor in en om uw tuin kunt u bij ons de beste betoncoating online kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bel: 040-2839808 Contact

Betoncoating voor garages, bergingen en tuinhuisjes

Vloeren zoals die van garages, bergingen en tuinhuisjes die intensief worden gebruikt hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Betoncoating is vanuit de basis al een voordelige oplossing om een onderhoudsvrije vloer die gebruiksvriendelijk is te realiseren in uw garage. Daar komt bij dat de betoncoating die u bij ons kunt bestellen ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is. Met onze betoncoating vermindert u de waterabsorptie, het is beter en eenvoudiger te reinigen en het voorkomt indringen van water, vuil, olie en zuren.

Een garage is natuurlijk een plek waar veel met olie en zuren wordt gewerkt. Hier geven motoren, apparaten en gereedschappen onmiskenbaar de toon aan en wordt van de garagevloer het uiterste gevergd. Wilt u een vloeistof dichte vloer, kies dan voor een betoncoating die beschermt en vervelende problemen kan voorkomen. Een van die problemen is betonrot.

Uw garagevloer beschermen met betoncoating

Betonrot betekent dat het wapeningstaal dat zich in uw betonnen vloer aan het roesten is. Hoewel beton sterk materiaal is, kunnen beschadigen optreden door weersinvloeden, slijtage of wordt aangetast door zout en bijvoorbeeld chemicaliën. Is uw betonnen vloer nog intact, dan zal een betoncoating volstaan om de vloer weer jarenlang te beschermen voor invloeden van buitenaf. Ideaal dus voor garages, maar ook bergingen en tuinhuisjes die hun leven buiten doorbrengen.

Zowel voor garages als voor bergingen en tuinhuisjes geldt dat een goede fundering essentieel is. Zonder goede fundering kan het al snel misgaan. Denk maar aan verzakkingen, haperende deuren en ramen en vochtproblemen. Het beste kunt u kiezen voor een stijve betonvloer afgewerkt met een beschermende betoncoating voor een sterke en veilige vloer. Voor betoncoatings hanteren wij scherpe prijzen. U kunt direct online bestellen.

U kunt een betoncoating laten aanbrengen, maar dan bent u duurder uit. Het zelf aanbrengen van betoncoating maakt alles nog voordeliger, zodat u dan in alle opzichten profiteert. U bespaart op de kosten door het zelf te doen, koopt voordelig kwaliteitsproducten en heeft als resultaat een duurzame vloer die jarenlang dienst kan doen. Indien gewenst, geven wij u graag vrijblijvend advies. Of het nu gaat om betoncoating voor garages, bergingen of tuinhuisjes.

Op zoek naar betoncoating voor uw garage?

Wij leveren betoncoating voor garages. Ons bedrijf is gevestigd in Geldrop, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren en of monteren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen