Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Op zoek naar betonsysteembouwers in Noord-Brabant? Betonbouw is ons vak 2024

Voor betonbouw in en rond uw tuin kunnen wij als ervaren betonsysteembouwers veel voor u betekenen. Van betonnen tuinbergingen tot volwaardige schuren (eventueel met overkapping), wij kunnen alles voor u op maat maken. Ook voor prefab betonsysteembouw bent u bij ons aan het juiste adres, want u kunt vele tuinbergingen, tuinhuisjes en zelfs complete carports of paardenstallen online bestellen. Onze webshop is een uitbreiding met als voornaamste doelstelling een tevreden klant. Ook daardoor is ons werkgebied de laatste jaren flink uitgebreid, want wij leveren onze producten niet alleen meer in Noord-Brabant maar door heel Nederland. Surft u snel verder en bekijk ons ruime assortiment.

Bel: 040-2839808 Contact

Betonsysteembouwers in Noord-Brabant

Prefab betonsysteem is flink terrein aan het winnen ten opzichte van betonbouw dat op locatie wordt verricht. Onze betonsysteembouwers zijn dan ook een groot deel van hun tijd bezig in onze eigen werkplaats in Noord-Brabant. De belangrijkste reden voor mensen om te kiezen voor prefab betonsysteem is toch wel de tijdwinst. Het bekisten en uitharden van het beton gebeurt immers in onze eigen werkplaats. Hierdoor is een zeer nauwkeurige planning mogelijk en kunnen bouwprocessen sneller vorm krijgen. Wij richten ons daarbij op producten voor in en rond de tuin. Van garages tot schuttingen en van tuinbergingen tot complete opslagloodsen om aan al uw opslagwensen te kunnen voldoen.

Een berging van betonelementen heeft als voordeel dat het wind- en waterdicht is en als er een juiste ventilatie aanwezig is, dan zullen er geen vochtproblemen ontstaan. Bovendien is beton erg sterk, heeft een hoge drukvastheid en is brandveilig. Betonbouw is daarmee zeer duurzaam en is nagenoeg onderhoudsvrij. Kiest u voor prefab betonsysteembouw, dan koopt u als het ware een kant-en-klaar pakket, zodat uw tuinhuisje of berging supersnel door onze betonsysteembouwers kunnen worden gemonteerd, al dan niet afgewerkt in houtmotief of steenmotief. Een combinatie van beide behoort tevens tot de mogelijkheden.

Betonbouw voor een onderhoudsvrije tuin

Bouwen met beton biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere bouwtechnieken en materialen. Het materiaal is robuust, kan nauwelijks worden beschadigd en is onderhoudsvrij. Voor wie graag een onderhoudsvrije tuin wilt, zijn onze producten dan ook ideaal. Bovendien is beton brandwerend zodat u geen kostbare brandwerende voorzieningen hoeft aan te brengen.

Een product voor in of rond uw tuin bouwen met beton blijft ambachtelijk werk, alleen prefab heeft de locatie verschoven. Het is een bouwproces waarbij alle betonelementen vooraf door onze betonsysteembouwers in onze werkplaats worden gemaakt. Een prefab product maken vraagt dan weliswaar meer voorbereidingstijd, maar het is tijd waar u als klant geen hinder van ondervindt. Het gemak dient de mens net als de mogelijkheid om uw producten nu bij ons online te kopen, zoals een betonnen tuinberging, schuur, atelier of loods.

We lopen nu al ruim 45 jaar in deze markt mee en worden gezien als een gerenommeerd, dynamisch betonbouw bedrijf dat doet wat het belooft. Het waarmaken van de uitdagingen die klanten ons aanreiken. Dat kunnen grote projecten zijn, maar ook relatief kleine opdrachten doen wij zeker ook graag. Van een kleine betonnen tuinberging tot een kolossale schuur van beton. Prefab betonsysteembouw en onze betonsysteembouwers kunnen vrijwel elke droom verwezenlijken.

In omgeving Noord-Brabant op zoek naar betonsysteembouwers?

In de omgeving van Noord-Brabant op zoek naar betonsysteembouwers? Ons bedrijf is gevestigd in Geldrop, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld leveren wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen