Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Specialist in kunststof producten voor in en om uw tuin. Van duurzame picknicktafels tot sfeervolle parkbanken 2024

Bent u op zoek naar een picknicktafel of picknickbank voor in uw tuin? Kies dan voor kunststof, want dit organische materiaal biedt u meer zekerheid dan bijvoorbeeld hout. Duurzame zekerheid vindt u terug in al onze producten van kunststof voor in en om uw tuin. Onze ruime assortiment biedt vele producten die praktisch en tegelijkertijd mooi zijn en gezien het duurzame karakter zullen de kosten ook meevallen. In onze showroom kunt u een deel daarvan bewonderen in de diverse kleuren beige, bicolor, bruin, grijs, groen en zwart. Heeft u al een keuze kunnen maken in onze webshop? Dan kunt u ook direct online uw picknicktafel of parkbank bestellen. Wij leveren duurzame luxe tot goedkope picknicktafels van kunststof uit eigen voorraad en tegen een vaste prijs binnen enkele dagen bij u thuis.

Bel: 040-2839808 Contact

Picknicktafel van kunststof is onderhoudsvrij

Een grote picknicktafel in uw tuin nodigt uit om lekker te tafelen. Met vrienden, collega’s of familie. In tegenstelling tot hout zal een picknicktafel van kunststof minder snel verkleuren en is er ook geen behandeling nodig om scheuren of rotting te voorkomen. Bovendien zijn onze kunststof picknicktafels en picknickbanken net zo mooi als die van hout. Het zijn milieuvriendelijk kwaliteitsproducten met een natuurlijke look, vrij van splinters en giftige stoffen, onderhoudsvrij en 100% recyclebaar. Het tuinmeubilair is bovendien eenvoudig te plaatsen en kan in de grond verankerd worden.

Kunststof heeft zichzelf inmiddels wel bewezen, want buiten blijkt het onverwoestbaar te zijn en het kan niet rotten. Daarmee is het een duurzaam materiaal en bovendien onderhoudsvrij. Makkelijk tuinmeubilair kopen is helemaal van deze tijd, vooral voor mensen die geen tijd hebben om veel aandacht aan de tuin te besteden. Een onderhoudsvrije tuin krijgt u door te kiezen voor bijvoorbeeld bestrating, makkelijke planten en kunststof tuinmeubelen.

Een kunststof picknicktafel is ideaal in elke tuin om lekker en comfortabel aan te zitten, zeker voor kinderen. Ze kunnen spelletjes doen of huiswerk maken aan een dergelijke kinderbank en lekker in de buitenlucht zijn. Het is wel belangrijk dat een picknicktafel of picknickbank op een vlakke ondergrond komt te staan voor de juiste stabiliteit. Kinderen wiebelen nog weleens aan tafel.

Kunststof parkbanken extra te koop tegen zeer scherpe prijzen

Het kan ook zijn dat u liever een kunststof parkbank in uw tuin wilt. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben parkbanken van kunststof in vele soorten en afmetingen. Ideaal om neer te zetten onder een boom of voor uw huis om nog meer van de zon te genieten. Ze zijn te koop tegen zeer scherpe prijzen.

Kunststof picknicktafels, picknickbanken, parkbanken, kinderbanken en kindertafels en al onze overige duurzame producten leveren wij zowel aan bedrijven als particulieren. U kunt onze producten direct online kopen of komen bezichtigingen in onze showroom waar u tevens vrijblijvend advies kunt krijgen. Wij verzoeken u dan een afspraak te maken, zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen.

Op zoek naar duurzame kunststof picknicktafels?

Wij verkopen duurzame kunststof picknicktafels, parkbanken en nog veel meer. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze kunststof producten leveren door heel Nederland. Indien u de mogelijkheid heeft, kunt u de producten ook op afspraak bij ons ophalen. Dit scheelt u behoorlijk in de prijs omdat bezorgen behoorlijke kosten met zich mee kan brengen vanwege de afmetingen. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen aan waar wij veel tevreden klanten hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens of horens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop