Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Wij hebben E-Bike oplaadpalen te koop tegen betaalbare prijzen 2024

E-Bike oplaadpalen zijn bij ons te koop met 2 of 4 stopcontacten. Omgeven door twee blauwe reflectorbanden en een blauw herkenningsplaat kan geen enkele E-biker deze paal missen. Elektrisch fietsen is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en de meeste gemeenten plaatsen voor deze doelgroep E-Bike oplaadpalen om even bij te ‘tanken’. Wilt u deze ook aanschaffen, maar weet u niet waar u ze kunt kopen? U kunt ze bij ons online bestellen tegen betaalbare prijzen.

Bel: 040-2839808 Contact

E-Bike oplaadpalen online kopen

Onze e-Bike oplaadpalen zijn ca. 15 x 15 x 140 cm en voorzien van een diamantkop met holle kern voor bekabeling. Oplaadpalen die beschermd zijn tegen lichte aanrijdingen met de fiets of scooter. Ze kunnen gebruikt worden als straatmeubilair bij al dan niet publieke ruimtes zoals parken, fietspaden, campingterreinen etc. om de e-biker de mogelijkheid te bieden zijn fiets of scooter op te laden. U kunt E-Bike oplaadpalen online kopen, ongeacht de hoeveelheid.

Zowel de e-bike als de elektrische scooter moet regelmatig worden opgeladen. Wie met een e-bike op pad gaat, wil zoveel mogelijk kilometers maken zonder bij te laden. De capaciteit van e-bike accu’s wordt weliswaar steeds groter, maar oplaadpalen blijven onmisbaar. Sommige e-bikes hebben een uitneembare accu en deze kan thuis worden opgeladen, maar mensen met een niet uitneembare accu zijn aangewezen op een stroomvoorziening onderweg. Nu zijn er gelukkig al heel wat elektrische oplaadpunten in Nederland, dus we zijn op de goede weg.

In de praktijk zien we dat er toch nog regelmatig behoefte is aan E-bike oplaadpalen en daarom zijn ze bij ons te koop. Elektrisch fietsen worden immers steeds populairder in Nederland en dat is niet gek. Deze fietsen geven namelijk trapondersteuning, waardoor men heerlijk ontspannen kan fietsen. Ze zijn niet alleen geschikt voor ouderen, maar voor iedereen. Bergop fietsen, tegen de wind in fietsen en opstarten bij bijvoorbeeld het stoplicht gaat met een e-bike moeiteloos. Met voldoende E-Bike oplaadpalen in de buurt komt men nooit stil te staan.

Oplaadpalen te koop met meerdere stopcontacten

Onze E-Bike oplaadpalen zijn te koop met meerdere stopcontacten. Het grote voordeel hiervan is dat meerdere fietsers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de oplaadpaal. Altijd prettig om niet op elkaar te hoeven wachten. De laadtijd hangt af van het soort accu.

Bij oplaadpalen op straat gaat het nu nog vaak om die voor elektrische auto’s, maar langzamerhand komt daar verandering in. Dit komt uiteraard door de toename van het aantal e-bikers. De kosten om een e-bike op te laden is minimaal, dus het gaat in principe alleen om de investering in E-Bike oplaadpalen. Wij verkopen deze tegen een zeer scherpe prijs, zodat u voor de prijs zeker niet hoeft te laten. Het is een aankoop waar e-bikers en eigenaren van elektrische scooters ontzettend veel profijt van hebben. Wilt u grote hoeveelheden bestellen? Vraag dan even een offerte aan. In alle gevallen zorgen wij voor een vlotte levering.