Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Op zoek naar een funderingsbalk van gerecycled kunststof? U bent bij ons aan het juiste adres 2024

Een funderingsbalk of onderbalk van gerecycled kunststof beschermt de onderkant van uw tuinhuis en zorgt voor de nodige stabiliteit. Uw tuinhuis opbouwen met deze funderingsbalken komt de efficiency, de bouwsnelheid en de constante kwaliteit zeker ten goede. De stabiliteit van uw tuinhuis, blokhut, carport of andere aanbouw valt of staat met een goed fundament. Onze ECO funderingsbalken zijn te koop in verschillende afmetingen tegen een gunstige prijs. Zitten uw afmetingen er niet bij? De mogelijkheid bestaat ook om uw balken, zonder extra kosten, op maat te laten zagen. Ook verkopen wij aanverwante funderingsblokken en fundatietegels. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden in onze webshop.

Bel: 040-2839808 Contact

Funderingsbalken van gerecycled kunststof geven vocht geen kans

Funderingsbalken en onderbalken van gerecycled kunststof zijn ideaal omdat ze geen vocht opnemen. Hun massieve kern zorgt voor ongeziene stevigheid. Bovendien rotten ze niet en vergen verder geen onderhoud ten opzichte van houten balken. Ze zijn bedoeld voor lichte bouwwerken zoals houtbouw bergingen, blokhutten en tuinhuisjes. Deze eenvoudig te plaatsen balken bieden vele voordelen ten opzichte van de betonnen of houten alternatieven. Door een combinatie van hoekstukken en rechte stukken zijn vele afmetingen te realiseren. De funderingsbalken van kunststof laten zich bovendien net zo makkelijk bewerken als hout. Zaagsneden hoeven niet afgedekt of behandeld te worden en splinteren niet.

Het toepassen van fundatiebalken van gerecycled kunststof heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Een ECO funderingsbalk is een ongekend mooi en duurzaam product. Denk bijvoorbeeld aan de negatieve effecten van vocht of water. Met deze funderingsbalken is dit geen probleem, want dit materiaal kan daar goed tegen. De fundering is een essentieel onderdeel van tuinhuizen of blokhut. Is de fundering niet goed, dan zal uw tuinhuis, blokhut, overkapping, of kapschuur langzaam scheef gaan staan waardoor ramen en deuren niet meer goed sluiten. Ook is het mogelijk om uw rotte, houten vloerbalken zelf te vervangen voor kunststof. Ook kan tegenwoordig de begane houten vloer van uw garage of andere houtbouw volledig vervangen worden voor kunstsof.

ECO funderingsbalken of funderingsblokken online bestellen

Slechte, rotte funderingen brengen frustraties met zich mee, want de houtbouw zal weer geheel afgebroken moeten worden, de fundering zal moeten worden aangepast, waarna weer opnieuw opgebouwd zal moeten worden. U kunt dit voorkomen door direct te kiezen voor ECO funderingsbalken of funderingsblokken van gerecycled kunststof. Het is ideaal funderingsmateriaal dat u online bij ons kunt bestellen.

Een funderingsbalk van gerecycled kunststof wordt onder de wanden gelegd en zorgt ervoor dat vochtigheid die aan de buitenkant van de wanden loopt, verder afloopt en niet onderaan de wanden blijft liggen. Hierdoor wordt voorkomen dat vocht vanuit de onderkant in de wanden omhoog kan kruipen. Kortom, een goede en stabiele fundering is het begin van uw tuindroom. Een droom die wij graag samen met u realiseren.

Op zoek naar een funderingsbalk van gerecycled kunststof?

Voor een funderingsbalk of fundatietegel van gerecycled kunststof kunt u zeker bij ons terecht. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze producten leveren door heel Nederland. Hiervoor brengen wij wel bezorgkosten in rekening die u opt voorhand kunt opvragen. Goedkoper voor u is om de goederen bij ons op afspraak af te komen halen. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop