Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Houten geluidswerende tuinschermen te koop voor een ongelooflijke lage prijs 2024

Als u aan een drukke weg of vlakbij een spoorlijn woont, kan dat vervelend zijn. Met geluidswerende tuinschermen houdt u het lawaai uit uw tuin. Onze houten geluidsschermen absorberen het geluid met maar liefst 50%, zodat u ontspannen op uw terras kunt zitten, genietend van uw tuin. Ze zijn uniek in Nederland en te koop tegen zeer lage prijzen. Ze zijn dus voor iedereen betaalbaar, ook voor particulieren. Hoe mooi onze houten geluidschermen zijn, kunt u zien op de voorbeelden. Enthousiast geworden? U kunt direct online bestellen.

Bel: 040-2839808 Contact

Geluidswerende tuinschermen te koop in verschillende afmetingen

De voorbeelden op onze site laten u zien dat houten geluidswerende tuinschermen zowel in een kleine als een grote tuin goed tot hun recht komen. Het belangrijkste is dat deze geluidsschermen geluidsoverlast flink reduceren, maar in uw tuin wilt u ook schoonheid. Hout heeft een natuurlijke schoonheid. Welke tuinstijl u ook heeft, hout kan altijd. Het zorgt voor een natuurlijk gevoel en maakt uw exterieur weer wat sfeervoller. Ze zijn te koop in verschillende afmetingen. De prijs hangt dus af van de hoeveelheid geluidschermen die u nodig heeft.

Geluidschermen in de tuin zijn in ons land tegenwoordig een vertrouwd aanzicht geworden, omdat veel woningen en gebouwen aan een drukke weg liggen. Verkeerslawaai in niet prettig, maar ook herrie van uw buren kunnen uw wooncomfort verstoren. In sommige gevallen kan het zelfs een negatief effect hebben op de gezondheid. Ergernis, boosheid en ongerustheid kan op de lange duur leiden tot bijvoorbeeld een verhoogde bloeddruk of slaapproblemen. Gelukkig valt er iets te doen. Onze houten geluidswerende tuinschermen kunnen het lawaai met 50% reduceren.

Houten geluidschermen met FSC-keurmerk online bestellen

Het hout van onze geluidswerende tuinschermen draagt het FSC-keurmerk. FSC is de afkorting voor De Forest Stewardship Council, een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Geluidsschermen die u beschermen tegen lawaai en u beschermt hiermee stuk natuur. Een mooie wisselwerking als u het belang van de natuur voor op stelt. U hoeft er niet mee te slepen, want zo’n prachtig en duurzaam geluidsscherm kunt u nu online bestellen. Waarom bij ons? Wij zijn vooral favoriet door de scherpe prijs en het feit dat wij ook geluidschermen op locatie monteren. Niet alleen in Noord-Brabant, maar door heel Nederland.

Minder geluid leidt tot minder stress. Zeker in uw tuin wilt u geen stress ondervinden, want dat is juist de plek om te ontspannen. Wilt u graag u een mooie en rustige tuin met geluidsschermen die een en al harmonie uitstralen en waar u jarenlang plezier van heeft, dan zijn wij graag uw partner. Op onze houten geluidswerende tuinschermen zit maar liefst 25 jaar garantie. Ze zijn online te koop en makkelijk zelf te plaatsen, of door uw hovenier of klusjesman. Ook kunnen onze eigen vakmannen de montage voor u verzorgen tegen een scherpe meerprijs.

Op zoek naar geluidswerende tuinschermen?

Geluidswerende tuinschermen zijn bij ons te koop, ook in houten uitvoering. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze producten tegen de geldende bezorgkosten leveren door geheel Nederland. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de goederen bij ons te komen afhalen, dit is geheel gratis. Graag wel van tevoren een afspraak hiervoor maken. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop