Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
De mooiste houten landhuis poorten voor extra elan 2024

Zijn er mooiere entrees naar uw tuin of erf denkbaar dan via landhuis poorten? Houten landhuis poorten hebben een elan waar geen enkele andere poort tegenop kan. Bij ons vindt u luxe houten landhuis poorten in alle soorten en maten. Wij kunnen ook maatwerk leveren: voor elk huis zijn er passende hardhouten luxe poorten te creëren. Of u nu een boerderij, klassiek landhuis of moderne villa heeft: met zo’n prachtige houten poort voor uw oprit zet u de puntjes op de ‘i’. Hiermee zorgt u namelijk voor de complete afwerking van uw tuin, waardoor uw tuin, erf en huis er nog mooier uit komen te zien.

Bel: 040-2839808 Contact

Duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling

Onze landhuis poorten voldoen altijd aan drie criteria: duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling. De houten poorten zijn gemaakt van Noord Europees vuren of hardhout van de hoogste kwaliteit. De houtsoorten zijn niet alleen mooi om te zien en bestand tegen alle weersinvloeden, maar ook nog eens duurzaam en met het oog op het milieu geproduceerd. De prijzen van luxe houten landhuispoorten zijn bij ons verrassend scherp. Dankzij jarenlange ervaring en een sterk netwerk met streng geselecteerde partners en leveranciers is de prijs van hardhouten luxe landhuis poorten bij ons altijd zeer scherp. Ook de prijs van een complete houten poort voor uw oprit zal u in positief opzicht verbazen. Dankzij de scherpe prijzen voor landhuis poorten, is er voor iedereen een poort te koop of te creëren, ongeacht de tuin en wensen die u heeft.

Kom inspiratie opdoen

U kunt bij ons talloze landhuis poorten komen bekijken en ook meteen een idee krijgen van de prijzen van dergelijke luxe poorten. Ziet u tussen de voorbeelden niet het exemplaar dat u zoekt, dan is dat geen probleem: wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of het nu gaat om een dubbele poort of een complete poort voor uw oprit: er kan altijd een exemplaar geleverd worden dat helemaal past bij uw behoeften, wensen en eisen. Natuurlijk kunt u ook met ons contact opnemen voor meer informatie of voor het laten verzorgen van een offerte (op maat).

Velen gingen u reeds voor

Ziet u ergens in Brabant / Noord-Brabant een prachtige poort, dan is de kans zeker aanwezig dat deze bij ons vandaan komt. In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en zijn wij een leidende partij geworden in de provincie en de regio voor het leveren van luxe houten landhuis poorten. U vindt onze poorten veelvuldig in diverse steden als:

  • Eindhoven
  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Oss
  • Nuenen