Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Houten en kunststof plantenbakken te koop om uw tuin op te vrolijken 2024

Wij bieden u een ruime keuze in zowel houten plantenbakken als bloembakken van kunststof. Voor welk materiaal u kiest, is uiteraard afhankelijk van uw tuininrichting en niet te vergeten uw smaak. Alle constructie hout dat wij gebruiken is van Nood Europese afkomst en voorzien van een FSC en KOMO verduurzamings keurmerk. U kunt onder meer kiezen voor duurzaam en onverwoestbaar !
Vurenhout bloembakken met originele pen en gat verbindingen. In onze showroom kunt u een kunststof of houten plantenbak naar wens uitzoeken, maar u kunt elk exemplaar ook online bestellen. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden in onze uitgebreide webshop.

Bel: 040-2839808 Contact

Houten bloembakken en kunststof plantenbakken te koop

Of een nu kiest voor houten bloembakken of kunststof plantenbakken, ze vrolijken zeker uw tuin op. Zonder al te veel werk kunt u er bloembollen, vaste planten en struiken in kwijt. Op balkons, terrassen maar ook zomaar in de tuin kan een plantenbak de boel enorm verfraaien. Zorg voor een optimale voeding, dat kan een organische meststof zijn maar ook een traagwerkende kunstmest.

Bijna alle soorten planten zijn geschikt om in een plantenbak te plaatsen. Houdt u van kleur? Denk dan eens aan chrysanten in combinatie met een klimop. De klimop vult de bak mooi op en zal sierlijk over de bloembakrand hangen. Bovendien tempert de frisgroene kleur de bonte kleuren van de chrysant. Voor een echt fleurig geheel kunt u verschillende houten of kunststof bloembakken vullen en bij elkaar zetten.

Ook in de winter uw kunststof plantenbak gebruiken

Vaak worden plantenbakken na de zomer opgeborgen. Dat is jammer, want u kunt er het hele jaar plezier van hebben. Zelfs in de winter. Denkt u maar eens miniconiferen. Bedekt met wat winterse rijm of sneeuw komt hun sterke vorm nog meer tot zijn recht. Andere groenblijvers voor de winter zijn onder meer Cotoneaster microphyllus en de Hedera.

Het materiaal waar uw bloembakken uit bestaan is in principe niet zo belangrijk, wel wat u erin doet. Zorg in ieder geval dat de plantenbak niet te klein is of doe er minder in. Een te volle plantenbak is voor uw planten en bloemen niet goed, want om te groeien hebben ze ruimte nodig en potgrond met voldoende voedingsstoffen en mineralen.

Houten of kunststof bloembakken pronken in de zomer nog altijd het beste. In tuincentra en bloemenwinkels vindt u een enorm aanbod aan zomerbloeiers. Fris wit-blauw is altijd een succes in plantenbakken. Het bekende ‘vergeet-mij-nietje’ pronkt tijdens de zomer in vele bloembakken. Combineren met blauwe of blauwbloeiende planten is een echte uitdaging. Maar wie die aangaat, kan een resultaat bereiken om jaloers op te worden. Wij zorgen voor de beste bloembakken en plantenbakken of u nu kiest voor een houten of kunststof model. Wilt u direct aan de slag? Bestel dan nu online. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Op zoek naar houten plantenbakken?

Onze plantenbakken zijn te koop in zowel houten als kunststof uitvoering. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren en of monteren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen