Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Een houten prefab tuinhuisje online bestellen? Wij bieden u een ruime keuze tegen een aantrekkelijke prijs 2024

Prefab houten tuinhuisjes zijn bij ons online te koop in allerlei soorten, maten en prijzen. Prefab is een slimme en doordachte bouwmethode, omdat alle elementen kant-en-klaar worden geleverd. Binnen enkele uren kunt u al van uw tuinhuisje genieten en deze is ideaal als opbergruimte voor uw tuinspullen. Zit het tuinhuisje zoals u het graag wenst er niet tussen? U kunt bij ons altijd een tuinhuis op maat bestellen. Enige voorwaarde is een stabiel blijvende ondergrond.
U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom waar u een veelzijdig assortiment kunt bewonderen van luxe tuinhuisjes, moderne tuinhuisjes, terrasoverkappingen, tuinpaviljoens en nog veel meer.

Bel: 040-2839808 Contact

Houten prefab tuinhuisje online bestellen

Houten tuinhuisjes zijn de laatste jaren sterk in populariteit gestegen, net zoals een carport, garage en terrasoverkapping van hout. Niet zo verwonderlijk, want hout komt uit de natuur en waar komt het beter tot z’n recht dan in uw tuin. Een prefab houten tuinhuisje is functioneel door de extra opbergruimte die u daardoor krijgt, maar het staat ook heel lieflijk en romantisch in uw tuin. Of bouw bijvoorbeeld een nieuwe speelkamer voor uw kinderen, zodat uw huis altijd mooi opgeruimd is. Een tuinhuisje is niet alleen prettig voor u, maar voor de gehele familie. U kunt direct uw favoriete tuinhuisje online bestellen.

Of u nu kiest voor een prefab tuinhuisje, garage of carport of loods het is en blijft een aanbouw waardoor de waarde van uw huis zal stijgen. Het is dan ook zeker een investering die de moeite waard is. Eerst kunt u er zelf jarenlang plezier van hebben en dan verkopen met een leuke winst. Vooral in stedelijke gebieden is extra ruimte die tuinhuisjes, carports en garages bieden behoorlijk wat waard.

Prefab carport van hout kopen

Denkt u erover om een carport te kopen? Twijfelt u over het ontwerp of de materialen die u mooi vindt? Hout is en blijft een natuurlijk product. Daardoor is er altijd wel een beetje onderhoud aan nodig. Als u kiest voor een prefab carport van hardhout wordt dat onderhoud al aanzienlijk vermindert, maar toch zal u ooit wel eens de verfkwast en het schuurpapier uit de garage moeten halen. Aluminium daarentegen vergt vrijwel geen onderhoud en heeft ook een erg moderne uitstraling. Voor sommige mensen te koud, die kiezen dan toch liever voor hout. Voor welk materiaal u ook kiest, er zullen altijd wel enkele minpunten aan vastzitten.

Verantwoord en duurzaam bosbeheer

Voor welke optie u ook kiest, voor ons is de kwaliteit het allerbelangrijkste. Het hout dat wij gebruiken is veelal voorzien van het FSC-keurmerk. Een keurmerk waarvan de organisatie toeziet op verantwoord en duurzaam bosbeheer. Andere materialen zoal aluminium en kunststof voldoen eveneens aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat wij u altijd een goed product kunnen leveren. Aangezien ieder tuinhuisje, garage of carport verschillend is qua afmeting, is het moeilijk om per product een exacte opbouwbeschrijving te realiseren. Het meest gebruikelijke is om te kiezen voor ons montageteam, die probleemloos en snel bijvoorbeeld uw houten prefab tuinhuisje bouwt. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Houten prefab tuinhuisje online bestellen?

Als u op zoek bent naar een houten prefab tuinhuisje, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Deze kunt u online bestellen. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren en of monteren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen