sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
De kosten van een prefab betonnen berging zijn afhankelijk van uw wensen. Laat ons u helpen

Een prefab betonnen berging kopen heeft veel voordelen. Zo profiteert u van een korte bouwperiode, want de berging wordt vrijwel kant-en-klaar geleverd. Daarnaast bent u verzekerd van een constante kwaliteit en een lange levensduur. Wij realiseren dit voor u door gebruik te maken van een betonnen casco en dat vervolgens op de gewenste manier voor u af te werken. Zo zijn onze bergingen van een uitstekende kwaliteit, maar hoeven ze aan de andere kant lang niet altijd veel te kosten. In onze webshop ziet u een aantal voorbeelden die u online kunt bestellen. Wilt u maatwerk? Geef uw wensen aan ons door en wij nemen contact met u op.

Bel: 040-2839808 Contact

Verschillende soorten prefab betonnen bergingen te koop

Er zijn vele soorten prefab betonnen bergingen bij ons te koop. U kunt dan denken aan tuinhuisjes, carports, garages en zelfs loodsen en machinebergingen zijn in prefab model te koop. Een machineberging is een soort van open schuur waarbij u zicht heeft op alle uw machines en toebehoren. Ideaal voor op een boerderij of als aanbouw bij een loods.

Een loods is een overdekte opslagplaats, een grote berging waar u van alles in kwijt kunt. Soms wordt een loods ook gebruikt als werkplaats. Het biedt volop ruimte en het is er droog. Als specialist in systeembouw kunt u bij ons terecht voor alle soorten bergingen, van groot tot klein.

Diverse soorten bergingen zijn te koop in verschillende materialen. Van eenvoudig systeembeton in glad beton, steen of hout motief met een coating in diverse RAL kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het dak. Daken standaard uitgevoerd met niet geïsoleerde zwarte, gesatineerde golfplaten. Een dak kan ook optioneel uitgevoerd worden met dakbeschot of geïsoleerd dakbeschot, met betonnen of keramische dakpannen of eenvoudig uitgevoerd met plat dak. De kosten hangen af voor welke optie u kiest.

Prefab tuinhuisjes of garages online kopen

U kunt allerlei soorten prefab bergingen bij ons online kopen. Van tuinhuis, garage voor particulier gebruik tot machineberging, loods voor professioneel gebruik. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een berging van hoge kwaliteit. Betonnen onderdelen worden vervaardigd bij een professionele betoncentrale voor constante maximale kwaliteit en staanders van uw bouwwerk zoals bergingen, garages, loodsen en machinebergingen worden gesteld op tegels voor een perfecte draagkracht. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een prefab betonnen berging?

Een prefab betonnen berging hebben wij in vele uitvoeringen. Ons bedrijf is gevestigd in Geldrop, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren en of monteren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen