Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Kunststof buitenvloeren en balkonvloeren 2024

Is het tijd om uw voor- of achtertuin aan te pakken en bent u op zoek naar een manier om de tuin op een duurzame manier te betegelen? Of misschien zoekt u juist naar een geschikte kunststof balkonvloer voor een appartement? Bij SBN Bouw bent u aan het juiste adres. We zijn al ruim 55 jaar dé leverancier van tuinartikelen in Brabant, of het nu gaat om schuttingen, tuinhuisjes of kunststof balkontegels. Inmiddels leveren we onze producten bovendien door heel Nederland. Onze klanten roemen ons om onze goede service en vaste prijzen. Duurzame kunststof buitenvloeren kopen doet u dus het beste bij SBN Bouw!

Bel: 040-2839808 Contact

Duurzame kunststof balkonvloeren en tuintegels

Duurzaamheid staat wat ons betreft op nummer één bij de productie van een kunststof buitenvloer. Daarom maken we onze kunststof tuintegels en balkonvlonders uitsluitend van gerecycled materiaal. Zo zorgen we ervoor dat het productieproces milieuvriendelijk én energiebesparend is en er bovendien geen grondstoffen onnodig verloren gaan. Hiermee draagt SBN Bouw graag een steentje bij aan het milieu van nu én van de toekomst. Vindt u duurzaamheid ook belangrijk in uw tuin of op uw balkon? Kies dan voor een kunststof balkontegel of tuintegel van SBN Bouw.

Kunststof buitenvloeren van SBN Bouw

Steeds meer mensen kiezen ervoor om kunststof buitenvloeren aan te leggen in hun voor- of achtertuin. U kunt hierbij natuurlijk kiezen voor de klassieke tuintegel voor een betegeld terras, maar er is nog veel meer mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook vlonders over uw terras laten leggen. Kunststof balkonvlonders zijn ideaal om uw balkon een nieuwe, modernere uitstraling te geven. We maken ze eenvoudig voor u op maat, zodat u een perfect afgewerkte balkonvloer heeft. Onze kunststof buitenvloeren zijn bovendien onderhoudsarm en kleurvast. Doordat ze voor 100% uit kunststof bestaan, zullen ze bovendien nooit gaan rotten, zoals een houten terrasvloer dat doet. Daardoor gaan onze balkon- en tuintegels extra lang mee.

Kunststof balkon totaal

Naast duurzaamheid is kwaliteit natuurlijk ook een belangrijk speerpunt voor ons: zowel de kwaliteit van onze producten als van onze vakmensen. We helpen u namelijk graag met het op maat aanleveren van kunststof balkonvlonders, tuintegels of andere soort buitenvloeren. Onze medewerkers hebben jaren aan ervaring en werken altijd volgens de gemaakte afspraken. We bespreken altijd vooraf de prijs voor een kunststof buitenvloer met u. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u achteraf geen extra kosten moet betalen. Bovendien krijgt u bij ons altijd 10 jaar garantie.

Doordat we als bedrijf slim inkopen en gebruikmaken van gerecyclede materialen, kunnen we altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. U vraagt eenvoudig de prijs aan voor een kunststof balkonvlonder, tuintegel of balkonvloer via onze website en we sturen u snel een vrijblijvende offerte. SBN Bouw is gevestigd in Brabant en we leveren vaak in de regio's Eindhoven en Nuenen, maar we leveren onze producten uiteraard door geheel Nederland!