Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Kunststof producten voor tuin en weide 2024

Bij het (her)inrichten van een tuin of het afzetten van een weide kan er gekozen worden voor een groot aantal materialen. Vaak wordt er in eerste instantie gedacht aan hout. Hout geeft immers een robuuste en natuurlijke uitstraling. Toch is het lang niet de enige mogelijkheid. Als het voor u van groot belang is om bij het kiezen voor een product ook rekening te houden met de mate van duurzaamheid, zijn kunststof producten voor tuin en weide een goede optie. Of u nu kunststof afscheidingen, kunststof bordingen of kunststof palissades zoekt, bij SBN Bouw, nabij Eindhoven in Brabant, vindt u een ruim aanbod voor een voordelige prijs.

Bel: 040-2839808 Contact

Voordelen van kunststof producten voor tuin en weide

Met het oog op duurzaamheid en milieubewustzijn, is het belangrijk om aan te stippen dat SBN Bouw bewust kiest voor gerecyclede HDPE kunststoffen. HDPE staat voor High Density Polyethylene en wordt vervaardigd uit aardolie, wat betekent dat het volledig recyclebaar is. De kunststof producten van SBN Bouw zijn dan ook helemaal van gerecycled materiaal gemaakt.

Kunststof producten hebben als groot voordeel dat ze langer meegaan dan de houten varianten. In tegenstelling tot hout, hoeven ze bovendien niet behandeld te worden met olie of vernis om vochtbestendig te zijn en er gedurende lange tijd mooi uit te zien. Kunststof producten zijn bovendien in veel verschillende stijlen en kleuren te verkrijgen, waardoor er zeker iets naar uw smaak tussen zit. De kosten van kunststof producten voor tuin en weide kunnen in een aantal gevallen hoger zijn dan die van andere materialen zoals hout. Echter compenseert het feit dat ze onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en zeer lang meegaan, de eventueel hogere prijzen. Bovendien zijn alle kunststof producten voor tuin en weide van SBN Bouw zeer scherp geprijsd.

Kunststof producten voor tuin en weide kopen

SBN Bouw heeft een breed assortiment aan kunststof producten voor tuin en weide. Zo zijn er verschillende soorten kunststof afscheidingen die u bij ons kunt kopen, zoals kunststof erfafscheidingen, kunststof veldafscheidingen of kunststof afrasterpalen en vierkante palen. Hiermee kunt u een veld, weide of tuin omheinen of binnen een tuin, diverse delen afbakenen. Om een boomspiegel te creëren rondom een mooie boom hebben we diverse producten in het assortiment zoals kunststof boomspiegels en boomringen en voor het opsluiten van grind of bestrating bijvoorbeeld verkopen we diverse soorten randen en opsluitingen.

kunststof balken en beschoeiing kopen

De kunststof vierkante balken zijn inzetbaar voor verschillende projecten in uw tuin, denkt u bijvoorbeeld aan het maken van een schutting. Wilt u een vijver of sloot afbakenen en zorgen dat de oever goed beschermd is? Kiest u dan voor een kunststof beschoeiing schot. Zijn het de borders die u wilt omheinen? Dan kunt u gebruik maken van kunststof bording, bloembakranden, kantopsluitingen, rand begrenzing of perkranden.

kunststof planken kopen

Kunststof is verder een uitstekend materiaal voor het vervaardigen van planken. Deze kunststof tuinplanken kunnen gebruikt worden voor het aanleggen van een terras of vlonder. Kunststof terrasplanken kunnen er uitzien als hout, maar behoeven geen behandeling om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is er geen splintervorming en zijn ze makkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten planken te koop, met verschillende prijzen: kunststof holle planken, kunststof kantplanken of kunststof opsluitplanken. Uiteraard geven we u graag een passend advies over het product dat het beste past bij uw project.