Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Kunststof straatmeubilair kopen? Wij bieden u een ruim assortiment 2024

In ons assortiment vindt u kunststof straatmeubilair, parkmeubilair maar ook andere duurzame producten voor het inrichten van een speelplaats. U kunt dan denken aan een zandbak, zitbankje etc. Ook hebben we kunststof slagplanken voor sportvelden in ons assortiment. Deze slagplanken bieden een juiste bescherming en zijn energie absorberend en sterk geluiddempend. Voor straatmeubilair ofwel parkmeubilair hebben wij kunststof afzettingen, picknicktafels, compostbakken, afvalbakken, diamantkoppalen en schuttingen te koop tegen een zeer scherpe prijs. Alle producten die u tegenkomt en voor u aantrekkelijk zijn, kunt u eenvoudig online bestellen. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Nuenen als u liever uw nieuwe kunststof meubilair persoonlijk wilt kopen. Maak een afspraak, zodat wij voor u ruim de tijd kunnen nemen.

Bel: 040-2839808 Contact

Voordelen van kunststof straatmeubilair

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor kunststof straatmeubilair, omdat het veel voordelen biedt. Kunststof splintert, rot en barst niet in tegenstelling tot houten parkmeubilair. Dit betekent dat straatmeubilair van kunststof een lange levensduur heeft. Daarnaast is het onderhoudsvrij, 100% recyclebaar en bestand tegen alle weersinvloeden. Kunststof is dus ideaal voor allerlei buitentoepassingen.

Straatmeubilair is te vinden in talloze straten, wegen en parken. We zien vaak nog vaak houten parkmeubilair, maar als dit lange tijd buiten staat zonder enige bescherming blijft het niet mooi. Een logische stap is dan ook om over te gaan op een ander soort materiaal zoals kunststof. Vel, mooie en duurzame kunststof producten kunt u via onze webshop kopen.

Kunststof zandbak online kopen voor de speelplaats

Het belangrijkste voordeel van kunststof parkmeubilair is dat het onderhoudsvrij is. Het is de nieuwste trend in menig park, langs de weg maar ook op een speelplaats. Kunststof zandbakken zijn een stuk veiliger dan bijvoorbeeld houten modellen, want deze kunnen gaan splinteren. Een splinter kan makkelijk door de huid binnendringen met alle vervelende gevolgen van dien. Als u voor kunststof kiest, dan kunt u dus ook rekenen op een stuk zekerheid.

Zekerheid in die zin dat kunststof straatmeubilair zich al ruimschoots bewezen heeft, omdat het buiten veilig en onverwoestbaar blijkt te zijn. Het kan jarenlang meegaan zonder dat u er omkijken naar heeft. Uiteraard is de exacte levensduur afhankelijk van een aantal factoren, maar als er ‘normaal’ mee wordt omgegaan kan dit erg lang zijn. Kunststof straatmeubilair of parkmeubilair online kopen voor bijvoorbeeld een speelplaats, kan dus een heel interessante keuze zijn. Een eenmalige investering die zichzelf op den duur weer terugverdient, juist door de lange levensduur.

Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben inmiddels een uitstekende naam opgebouwd. Sinds enkele jaren draait ook onze webshop op volle toeren, want hiermee hebben wij ingespeeld op de huidige trend. Veel mensen vinden het prettig om online hun producten te kunnen bestellen. Het heeft veel voordelen om op deze wijze bijvoorbeeld kunststof straatmeubilair te kopen. U hoeft niet meer naar een fysieke winkel. Dit bespaart u veel tijd. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger, want er is nauwelijks sprake van vaste kosten. Liever persoonlijk contact? Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze ruim opgezette showroom in Nuenen. Via deze site kunt u eenvoudig een afspraak maken.