Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Een kunststof zitgroep kunt u bij ons online kopen. Van tuinsets tot picknicktafels 2024

Met een kunststof zitgroep creëert u op uw terras of in uw tuin altijd voldoende zitplaatsen. Altijd makkelijk als er onverwachte gasten komen. Een extra tuinset bank of picknicktafel staat ook nog eens gezellig. We noemen dit ook wel zitgroepen, want zeker voor picknicktafels geldt dat daar meerdere mensen aan kunnen schuiven. Of het nu is om gezellig samen te eten of te genieten van de eerste zonnestralen. Bekijkt ons assortiment kunststof tuinsets banken en picknicktafels eens op uw gemak. Ieder product kunt u online kopen, altijd tegen een scherpe prijs.

Bel: 040-2839808 Contact


Voor welke optie u ook kiest, kunststof zitgroepen zijn altijd onderhoudsarm. Lekker makkelijk, want zeker bij mooi weer heeft u geen zin in een schoonmaakklus. Een ander voordeel is dat kunststof niet roest en dus extra lang meegaat. Daarbij is kunststof bestand tegen allerlei weersinvloeden, zodat u altijd goed zit. Kunststof kent een lange geschiedenis en verovert steeds meer terrein. Vanwege de duurzaamheid (onze producten zijn van gerecycled materiaal), sterkte en het is vooral licht van gewicht. Kortom; in alle gevallen een uitstekende en milieuvriendelijke keuze.

Kunststof zitgroep te koop, ook extra groot

Een van onze mooiste kunststof zitgroepen is toch wel de picknicktafel bicolor met zwart onderstel, beige blad en comfortabele rugleuningen. Ook te koop zonder rugleuningen met groene, grijze, bruine, beige balken. De moderne uitvoering is rechthoekig, een parel in elke tuin. Deze zitgroep weegt 70 kg en met een zithoogte van 450 mm kan iedereen aan deze picknicktafel comfortabel zitten. Verder op deze site vindt u diverse afbeeldingen van onze zitgroepen, zodat u er een kunt kopen die precies past bij uw smaak. Ook voor een zitgroep die extra groot is, kunt u bij ons slagen.

Zitgroepen van kunststof voor particulieren en instellingen

Wij leveren niet alleen kunststof zitgroepen aan particulieren, maar ook aan bedrijven en instellingen. Aan gemeenten die nieuwe zitgroepen willen plaatsen in een park of aan scholen die het schoolterrein willen voorzien van een degelijke zitgroep waar kinderen in de pauze kunnen eten, studeren of samenzijn.

Het schoolterrein is als het ware een visitekaartje van de school en moet er dus aantrekkelijk en vooral veilig uit zien. Kunststof zitgroepen voldoen aan dit ideaalbeeld. Het zijn milieuvriendelijk kwaliteitsproducten, vrij van splinters en giftige stoffen, onderhoudsvrij en 100% recyclebaar.

Uw kunststof tuinset of picknicktafel online kopen

Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben inmiddels een uitstekende naam opgebouwd. Een flexibel bedrijf dat nog echt doet wat het belooft. Het waarmaken van de uitdagingen die klanten ons aanreiken. Door onze webshop kunnen wij een nog grotere doelgroep bereiken, want online kopen van producten is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Of u nu op zoek bent naar een kunststof tuinset of picknicktafel, u zal bij ons zeker slagen. Wij blijven u de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden of u nu uw nieuwe zitgroep in onze showroom koopt of via onze webwinkel.