Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Energiezuinige Led TL armaturen te koop voor een goed zicht in uw garage 2024

De garage is al lang niet meer de plek om alleen maar de auto te parkeren. Veel mannen gebruiken de garage als hobbyruimte. Een plek waar ze overdag, maar ook ’s avonds regelmatig te vinden zijn. Goede verlichting is dan belangrijk om aan de auto te sleutelen of een andere hobby uit te voeren. Energiezuinige Led TL armaturen zijn dan ideaal. Ze bieden goed zicht en uw energierekening schiet niet de hoogte in, ook al werkt u door tot diep in de nacht. Led TL armaturen zijn niet alleen geschikt voor in de garage, maar ook bijvoorbeeld voor een goede verlichting in uw tuinhuis of berging. U kunt direct online bestellen. Wij zorgen voor een vlotte levering.

Bel: 040-2839808 Contact

Led TL armaturen te koop voor in uw garage

Onze sfeervolle Led TL armaturen zijn te koop tegen zeer scherpe prijzen. Ze worden geleverd met bevestigingsbeugels en schroefjes, zodat u de lamp eenvoudig en snel kunt bevestigen in uw garage aan bijvoorbeeld het plafond of onder een kast. Uw voordeel? U bespaart erg veel op uw energiekosten door over te stappen van oude verlichting naar Led TL armaturen. Daarnaast heeft u nooit meer last van die flikkerende lampen die zo hinderlijk kunnen zijn. Wist u dat mensen flikkering kunnen waarnemen bij frequenties lager dan 50 hertz, hoewel sommige mensen het tot 100 hertz nog zien? Op de dansvloer zal dit leuk zijn, maar als u aan het werk bent in de garage zal dit een stuk minder prettig zijn.

Led lampen verbruiken niet alleen minder energie, maar ze gaan ook veel langer mee. Een belangrijk voordeel is dat u direct na inschakeling de juiste kleur en lichtsterkte krijgt. Bovendien worden ze veel minder warm dan bijvoorbeeld gloeilampen. Waarom Led TL armaturen zo ideaal zijn voor in een garage, berging of tuinhuis? Ze kunnen goed tegen de kou, trillingen en zijn ook waterbestendig.

Veilige Led TL armaturen online bestellen voor uw tuinhuis of berging

In een garage, berging of tuinhuis is het vooral in de winter koud. Om op te warmen kunt u een kacheltje aan doen, maar de vocht zal niet geheel verdwijnen. Uw verlichting heeft daar echter met Led TL armaturen niet onder te lijden en bovendien biedt het een stuk extra veiligheid. Niet alle verlichting is zomaar geschikt voor in een garage of tuinhuis. Met Led TL armaturen zit u goed en veilig. U kunt direct online bestellen.

Op zoek naar Led TL armaturen voor garage, berging of tuinhuis?

Op zoek naar Led TL armaturen voor garage, berging of tuinhuis? Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze producten leveren door heel Nederland. Gelieve voor levering de bezorgkosten op te vragen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt de goederen ook op afspraak in Nuenen afhalen. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen aan waar wij veel tevreden klanten hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop