Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Dimbare LED tuinverlichting in RVS of aluminium uitvoering. U kunt direct online bestellen 2024

Dimbare LED tuinverlichting heeft als belangrijkste voordeel dat u de lichtbron kunt aanpassen om een perfecte sfeer in uw tuin te creëren. Hoe meer u dimt, hoe sfeervoller het licht. Ook in het donker kunt u met juiste buitenverlichting volop van uw tuin genieten. Dankzij de verticale spots bij zowel aluminium als RVS uitvoering heeft u een tweezijdige lichtbron. Dit zorgt voor een prachtig effect in uw tuin of op uw terras. Enthousiast geworden? U kunt direct uw nieuwe tuinverlichting online bestellen. Wij zorgen voor een vlotte levering.

Bel: 040-2839808 Contact

Als specialist in duurzame producten voor in en om uw tuin, mag mooie buitenverlichting niet in ons assortiment ontbreken. Wij hebben dan ook de beste tuinverlichting in onze collectie opgenomen. Onze modellen zijn voorzien van LED lampen vanwege de vele voordelen. Ze verbruiken minder energie en hebben een veel langere levensduur dan gloei- of halogeenlampen. Bovendien bevatten LED lampen geen schadelijke stoffen zoals kwik in de lichtbron. Als u daarbij optelt dat onze tuinverlichting ook nog een dimbaar is, zal het duidelijk zijn dat u een geweldige aankoop doet tegen een zeer scherpe prijs.

LED aluminium tuinverlichting of RVS buitenverlichting

De keuze voor LED aluminium tuinverlichting of RVS buitenverlichting is grotendeels een kwestie van smaak. Beide materialen zijn goed bestand tegen het natte en koude weer in ons land. RVS heeft een hoge corrosiebestendigheid op de voet gevolgd door aluminium. Onder extreme natte of koude omstandigheden kan zelfs RVS corroderen, met alle gevolgen van dien. Aluminium wordt dan beschermd door een dun corrosielaagje. Hierdoor heeft verdere corrosie geen nadelige effecten op de buitenbehuizing en de componenten erbinnen. Juist voor gevoelige apparatuur, zoals tuinverlichting, kan dit de doorslag geven.

Aluminium tuinverlichting is iets lichter dan RVS buitenverlichting. Dit kan ook deel uitmaken van uw beslissing, want de vraag is waar u de verlichting aan gaat hangen. Uw schutting, hek of op een andere plek? Een ding is zeker, de mooie armaturen zullen zeker fantastisch staan en u voorzien van sfeervol licht. Door armaturen achter in de tuin toe te passen, kan een speels effect worden bereikt en wordt 's avonds het gevoel van diepte van de tuin versterkt.

LED tuinverlichting online bestellen

LED tuinverlichting kopen heeft niet alleen een sfeervolle, maar ook een functionele functie. Door rondom het huis gebruik te maken van verlichting creëert u meer veiligheid. Zo wordt uw huis veel minder interessant voor inbraak. Led-buitenverlichting geeft minder schaduwen dan conventionele verlichting, door de toepassing van op maat gemaakte lenzen. Licht komt daar waar het nodig is. Is dit voor u interessant? U kunt direct uw buitenverlichting online bestellen.

Wij kennen geen lange levertijden, omdat de meeste producten op voorraad zijn. Door een uitgekiende inkoop kunnen wij onze producten prijsgunstig aanbieden. Dit betekent dat u nooit te veel betaalt voor welk product u ook kiest. In ons assortiment treft u een scala van producten aan voor in en om uw tuin. Om uw mooie tuin of terras goed te overzien is LED tuinverlichting onmisbaar als het donker wordt.

Op zoek naar LED tuinverlichting?

LED tuinverlichting kunt u bij ons ook online bestellen. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze producten leveren door heel Nederland. Hiervoor vragen wij wel een vergoeding, maar u kunt uw goederen gratis en op afspraak afhalen bij ons magazijn in Nuenen. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop