Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Luxe houten poorten op maat voor een prachtige tuin 2024

Heeft u genoeg van die saaie poort en bent u op zoek naar luxe houten poorten op maat om uw tuin mee te verfraaien? Wij bieden u bijvoorbeeld een dubbele houten poort waarmee u uw tuin de uitstraling geeft die deze verdient. Luxe houten poorten zorgen voor een prachtige finishing touch, maar worden door veel mensen vergeten. Vaak worden schuttingen wel aangepakt, maar ontbreekt een poort van een goede kwaliteit vuren of van hardhout en staat er in plaats daarvan nog een oude poort die betere tijden heeft gekend. Dat is zonde. Luxe vuren of hardhouten poorten op maat vormen een fraaie investering waar u jarenlang plezier van heeft.

Bel: 040-2839808 Contact

Duurzame luxe houten poorten van fantastische kwaliteit

Onze poorten onderscheiden zich niet alleen vanwege hun uitstraling, maar ook vanwege hun kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame houtsoorten die uitblinken in kwaliteit en uitstraling, maar die tevens op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en lang meegaan. Naar wat voor soort poort u ook op zoek bent, u vindt deze hier: van een elegante, compacte poort van hoge kwaliteit vuren of hardhout tot een uitgebreide dubbele vurnen of hardhouten poort of houten poorten op maat wanneer u behoefte heeft aan een exemplaar met afwijkende afmetingen.

Bijzonder scherpe prijzen

Veel mensen denken dat duurzaamheid per definitie een hoop geld kost, en dat ook maatwerk duur is. Laat ons het tegendeel bewijzen. De prijzen van luxe houten poorten of zelfs de prijs van een dubbele poort van hardhout zullen u positief verbazen. Dankzij geselecteerde partners, een zeer scherpe inkoop en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de mooiste poorten te leveren tegen de scherpste prijzen. Onze missie is om een enkele of een dubbele houten poort (op maat) voor iedereen bereikbaar te maken, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke tuin.

Mooi en functioneel

Zo’n prachtige dubbele poort van hardhout of andere poort heeft natuurlijk een decoratieve functie, maar is ook functioneel. Dankzij de toepassing van hardhout weet u zeker dat u kunt vertrouwen op robuuste kwaliteit: de poort is bestand tegen weer en wind. Zeker wanneer de poort voorzien is van een goed slot, vormt deze ook een stevige en veilige afsluiting van uw tuin of erf.

Kom langs om inspiratie op te doen

U bent van harte welkom om langs te komen om inspiratie op te doen voor luxe houten poorten. Bekijk de prijzen van luxe vuen en hardhouten poorten op maat en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden zodat u zelf kunt bepalen wat voor soort poort u wilt en of dit een enkele of een dubbele houten poort moet zijn. Alle stijlen en afmetingen zijn mogelijk en wij helpen u graag met advies of maatwerk. Onze jarenlange ervaring heeft ons tot een autoriteit in de regio gemaakt. Onze poorten zijn te vinden in plaatsen als:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen
  • Brabant en Noord-Brabant