Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Onderhoudsvrije kunststof schuttingen te koop voor meer privacy 2024

Kunststof schuttingen zijn onderhoudsvrij en dus ideaal als u te druk bent om veel tijd aan uw tuin te besteden. Hoe klein of groot uw tuin ook is, u kunt met losse schuttingplanken een fraaie schutting plaatsen of door ons laten monteren voor meer privacy in uw tuin. Een beetje privacy is altijd prettig, maar ook wilt u nog graag iets van de omgeving kunnen zien. Een goed idee is om uw schutting van een paar doorkijkjes te voorzien. Zo krijgt u geen opgesloten gevoel en brengt u een leuk accent aan in uw schutting. Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak in onze showroom waar u diverse opstellingen kunt bezichtigen.

Bel: 040-2839808 Contact

De vele voordelen van onderhoudsvrije kunststof schuttingen

Met een kunststof schutting creëert u een gesloten wand tussen u en de buren of bijvoorbeeld tussen u en de weg. Een schutting heeft niet alleen voordelen ten opzichte van de privacy, u heeft ook minder last van geluid. Verkeerslawaai kan behoorlijk hinderen evenals luidruchtige buren, luide muziek of blaffende honden. Hoewel het geluid niet helemaal wordt tegen gehouden, is het wel een goede manier om geluid te absorberen. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij.

Kunststof kent een lange geschiedenis en verovert steeds meer terrein. Vanwege de duurzaamheid, sterkte en het is vooral licht van gewicht. Een kunststof schutting heeft als voordeel dat u deze niet elk jaar opnieuw hoeft te behandelen en ze zijn ook kant en klaar te koop, zodat de plaatsing relatief snel verloopt. Hoewel u het in eerste instantie niet zou denken zijn kunststof schuttingen ook milieuvriendelijk omdat er gebruikgemaakt wordt van gerecycleerd materiaal.

Schuttingplanken te koop die net op hout of beton lijken

Wanneer men over schuttingen van kunststof spreekt denken de meeste mensen aan lompe en glanzende constructies waarvan u meteen ziet dat ze nep zijn. Niets is echter minder waar. Kunststof schuttingen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in heel wat variaties, opstellingen, kleuren en texturen. Zo zijn er heel wat schuttingplanken te koop die net op hout of beton lijken voor een sfeervolle tuin. Ook zijn er diverse manieren voor het opbouwen van een schutting. Zo kunt u een schutting optrekken met potdekseldelen of rabatdelen. Hierdoor ontstaat er een niet alledaagse schutting. Een potdekseldeel of rabatdeel is per stuk te verkrijgen tegen een aantrekkelijke prijs.

Iedereen wil zich op tijd ontspannen en waar kunt u dat het beste doen dan in uw sfeervolle tuin. In de zomerperiode kunt u dat doen door te zonnebaden in uw tuin of door een glas wijn te drinken op uw terras. Op dat moment bent u graag alleen en heeft u liever geen last van nieuwsgierige blikken van uw buren of voorbijgangers. Om uw privacy te garanderen, is het kopen van een onderhoudsvrije kunststof schutting ideaal. U kunt direct uw schuttingplanken online bestellen. Wij zorgen voor een vlotte levering.

Op zoek naar onderhoudsvrije kunststof schuttingen?

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar onderhoudsvrije kunststof schuttingen of schuttingdelen. Ons bedrijf is gevestigd in Geldrop, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze diensten en producten leveren en of monteren door heel Nederland. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen/ steden aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Nuenen