Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Opvouwbare tuinmeubels online kopen? Van tuinbank tot stoelen en krukken 2024

Geen ruimte voor uw tuinmeubilair? Kies dan voor opvouwbare tuinmeubels die u makkelijk kunt opbergen. Wij hebben prachtige houten tuinbanken en ander tuinmeubilair te koop met FSC-keurmerk waar u jarenlang plezier van zal hebben. Superkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Van tuinbanken tot tuinstoelen en van statafels tot krukken. Ideaal voor kleine tuinen of balkons, maar ook voor op de camping of om eenvoudig mee te nemen in uw camper of caravan. Met opvouwbare tuinmeubelen creëert u in een korte tijd een gezellig terras. Al onze producten kunt u online bestellen. U kunt uiteraard ook op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom in Geldrop. Onder het genot van een kop koffie laten wij u graag alle opties zien.

Bel: 040-2839808 Contact

Opvouwbare tuinmeubels tegen zeer scherpe prijzen

Om lekker buiten te kunnen zitten, is comfortabel tuinmeubilair onmisbaar. Echter, soms ontbreekt het aan opbergruimte en dan zijn opvouwbare tuinmeubels een uitkomst. In plaats van goedkope, wiebelige banken of stoelen bieden wij u sterke tuinmeubels van topkwaliteit. Ons tuinmeubilair is betaalbaar, want door onze slimme inkoop kunnen wij zeer scherpe prijzen blijven hanteren, voor nu en in de toekomst. U kunt een tuinbank of ander meubilair online bestellen of kopen in onze showroom.

Bent u op zoek naar opvouwbare tuinmeubels om mee te nemen in uw caravan, zodat u op de camping ook een heerlijke zithoek kunt creëren? Opvouwbaar is in dit geval, inpakken en wegwezen, waar u ook bent. Ideaal als u mooie oorden bezoekt met uw camper of caravan en u even rustig wilt genieten van het uitzicht. U hoeft niet eerst op zoek te gaan naar een terras of parkbankje, want uw eigen tuinmeubelen kunt u uitklappen waar u maar wilt.

Opvouwbaar tuinmeubilair kopen voor onderweg

Opvouwbare tuinmeubels worden meer en meer gekocht. Ook als er thuis voldoende opbergruimte is. Wellicht omdat we steeds meer onderweg zijn en de mogelijkheid willen hebben om ook onze tuinmeubelen mee te kunnen. Hoe meer we ons buitenshuis verplaatsen, hoe belangrijker opvouwbare spullen worden. Denk maar eens aan de opvouwbare fiets, campingkasten etc. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een opvouwbare soepkom te kopen. Tja, dan mag tuinmeubilair zeker niet achterblijven. Kies dan wel voor topkwaliteit voor jarenlang tuinplezier. U kunt het bij ons online kopen.

Zoals elk product dat buiten staat, heeft ook opvouwbaar tuinmeubilair van tijd tot tijd onderhoud en zorg nodig, als u tenminste wilt dat uw tuinmeubels nog jaren meegaan ongeacht het gebruikte materiaalsoort: zacht hout, hard hout of metaal: elk materiaal heeft regelmatig onderhoud en zorg nodig. Warm zeepsop is in het algemeen voldoende, indien regelmatig toegepast.

Op zoek naar opvouwbare tuinmeubels?

U kunt bij ons opvouwbare tuinmeubels ook online kopen. Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze producten tegen betaling van de bezorgkosten leveren door heel Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om op afspraak de goederen bij ons magazijn in Nuenen af te komen halen. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen aan waar wij veel tevreden opdrachtgevers hebben, maar zoals gemeld werken wij landelijk. Graag tot ziens.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop