Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
U kunt zowel paddockplaten als een complete stal inrichting bij ons kopen 2024

Stalinrichting kopen? Wij verkopen systeembouw paardenstalinrichtingen, professioneel gebouwd en in vele materialen en afmetingen verkrijgbaar. Van eenvoudig systeembeton in glad betonsteen of hout motief en in diverse kleuren leverbaar. Met pannendak en twee paardenboxen doet u hiermee een geweldige aankoop tegen een zeer scherpe prijs. Daarbij kunt u stalmatten online bestellen voor een stevige ondergrond. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Surft u dan maar eens verder en bekijk de mogelijkheden.

Bel: 040-2839808 Contact

Stalinrichting met comfort kopen

Tegenwoordig heeft iedere paardenbezitter een stalinrichting om zijn paarden te huisvesten. Het is een bijgebouw waarbij voor verschillende materialen kan worden gekozen. De gekozen materialen en de bouwconstructie moet echter wel heel stevig zijn om te vermijden dat een paard kan uitbreken. Uiteraard moet het ook comfort bieden, want vooral in de winter staan paarden lang op stal.

Paddock plaat voor in het weiland

In de natuur bewegen paarden de hele dag. Ze grazen en zoeken naar voedsel en doen een hapje en weer een stapje waardoor ze aardige stukken afleggen op een dag. De beweging bevordert de doorbloeding en de spijsvertering. Het paardenlijf rekent op de beweging om optimaal te kunnen functioneren. Wilt u daarom uw paarden toch in de winter even naar buiten laten, maar niet in het natte en vochtige gras laten lopen? Dan kunt u een plaats maken wwar u (kunststof) paddock tegels of paddockplaten kunt leggen, de ondergrond daarvoor moet wel geschikt zijn. Ze kunnen dan een tijdje buiten zijn om te eten of te drinken voordat u ze weer naar de warme stal brengt.

De beste paddocktegels van Europa te koop

Er moet echter wel een plek zijn die altijd droog is, zodat een paard zijn voeten en onderbenen kan laten opdrogen. Een paddockplaat met een geschikte ondergond inde wei is een goede oplossing. Paddock platen of paddock tegels kunt u bij ons kopen in het zwart van zeer zware kwaliteit. Het is de beste uitvoering van Europa tegen de allerlaagste prijzen.

Paddockplaten voor diverse buitenplekken

Paddockplaten kunt u ook op andere buitenplekken leggen waar uw paarden regelmatig komen. Hierbij kunt u denken aan gedeeltes rondom voer- en watervoorzieningen, of juist delen van de verbindingsroutes tussen voer en water. De kunststof paddock platen en tegels zijn ook uitstekend geschikt als ondervloer in uw voortent bijvoorbeeld of als ondergrond voor de oprit als deze geschikt is daarvoor, of is gemaakt, en deze platen zijn ook nog eens zwaar belastbaar. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten, want ze zijn te koop tegen een zeer scherpe prijs.

Stalmatten voor uw stalinrichting online bestellen

Voor de stalinrichting zelf kunt u stalmatten online bestellen, zodat er een stabiele ondergrond is en de paarden zich niet makkelijk kunnen bezeren. Ze zijn relatief dik en speciaal vervaardigd voor zware belasting. De stalmatten zijn eenvoudig neer te leggen en onderhoudsvriendelijk. Hiermee maakt een comfortabele box voor uw edele viervoeter.

Compleet nieuwe stalinrichting nodig?

Of u nu een compleet nieuwe stalinrichting nodig heeft of aanverwante producten, zoals stalplanken, u zult bij ons zeker slagen. Wij kunnen het ons voorstellen dat u een stalinrichting niet online wilt bestellen, maar graag persoonlijk contact wilt. Wij nodigen u heel graag uit in onze showroom waar wij u een aantal zaken kunnen laten zien en waar wij u advies kunnen geven. Stalinrichting kopen? Wij zijn graag uw leverancier.