Bel of e-mail ons voor meer informatie over het assortiment: 040 - 28 39 808 / info@sbnbouw.nl
sbn-bouw-header.jpgsbn-nbouw-header.jpg
Wij hebben meerdere soorten windschermen te koop. Online bestellen mogelijk 2024

Windschermen zorgen voor beschutting en bieden tevens een stukje privacy. We bedoelen dan niet katoenen windschermen die u meeneemt naar het strand of op de camping gebruikt, maar windschermen voor op uw terras. Zo kunt u kiezen voor aluminium terrasschermen of kiezen voor een combinatie met glas. De combinatie van aluminium met glas biedt geen privacy, maar wel beschutting tegen de wind. Heeft u bijvoorbeeld een horecagelegenheid? Dan zal deze professionele aluminium/glas combinatie een genot zijn voor uw bezoekers. Surft maar eens verder en bekijk de mogelijkheden.

Bel: 040-2839808 Contact

Windschermen te koop om comfortabel buiten te zitten

Windschermen maken het mogelijk om comfortabel buiten te zitten. Niemand wil in de wind zitten, maar wel graag van het zonnetje genieten. Een windscherm met een mooie glaspartij verlengt uw buitenseizoen aanzienlijk. Zeker als u op een vervelende hoek zit, zult u verbaasd zijn over het effect van een windscherm rondom uw terras. Zowel het veiligheidsglas, als de staanders, als de bevestiging houden zich in iedere storm.

Het veiligheidsglas van onze windschermen is vele malen sterker dan normaal glas. Bovendien kunnen wij het toepassen in verschillende diktes. Wij leveren en monteren windschermen niet alleen in onze eigen provincie Noord-Brabant, maar door heel Nederland. Met ons eigen montageteam kunnen wij tot in detail en precies afgestemd op uw wensen garant staan voor hoogwaardige kwaliteit.

Windschermen voor op uw terras of balkon

Windschermen kunnen wij plaatsen op een terras, maar ook op uw balkon. Als u lekker van het weer wilt genieten, is wind een ongewenste gast. Wind kunnen we niet tegenhouden, maar wel buiten de deur houden met mooie windschermen. In ons land varieert het jaargemiddelde van de windsnelheid van ruim 8 km per uur in het binnenland tot 20 km per uur aan de kust en de gemiddelde windrichting is zuidwest. Meestal wordt ’s middags de sterkste wind verwacht, net op het moment dat wij lekker op het terras willen zitten. Met goede windschermen kan dit gewoon doorgaan.

De aluminium staanders van onze windschermen zorgen voor stevigheid, zodat ze niet bij de eerste de beste windvlaag omwaaien. Sterker nog, onze windschermen zijn zelfs bestand tegen stevige wind. Aluminium is oersterk en duurzaam. Steeds vaker wordt aluminium dan ook ingezet als afwerkings- en bouwmateriaal. Bovendien is het een materiaal dat oneindig kan gerecycleerd worden en daardoor perfect past in de huidige trend naar bewuster bouwen met milieuvriendelijke materialen. Onze aluminium windschermen zijn daar een mooi voorbeeld van.

Op zoek naar goede windschermen?

Op zoek naar goede windschermen? Ons bedrijf is gevestigd in Nuenen, Noord-Brabant maar wij kunnen als u dat wenst onze producten leveren door geheel Nederland. Voor het bezorgen van de goederen worden kosten in rekening gebracht welke wij u op voorhand kunnen doorgeven. U kunt uw bestelling ook afhalen in Nuenen. Dit is gratis maar wel graag op afspraak. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief binnen onze branche en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hieronder treft u voor de volledigheid een aantal plaatsen aan waar wij inmiddels mooie windschermen hebben mogen leveren, maar zoals gemeld leveren wij landelijk.

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Oss
  • Tilburg
  • Geldrop